CE ESTE CALMENS?

Calmens este o aplicatie Windows, care te ajuta:

– sa planifici viata sexuala si sa folosesti metoda naturala de contraceptie. Poti vedea si determina cu usurinta perioadele „sigure” si „nesigure” pentru contactul sexual din timpul ciclului.
– sa planifici si sa controlezi conceptia copilului tau. Poti folosi Calmens atat pentru a evita sarcina cat si pentru a ramane insarcinata.
– sa planifici sexul viitorului copil. Folosind Calmens poti mari probabilitatea de a concepe copilul de sexul dorit.
– sa calculezi ciclurile viitoare, facand posibila planificarea evenimentelor importante fara menstruatii, cum ar fi vacante, excursii sau calatorii, iesiri romantice, competitii sportive, nunti, luni de miere si alte evenimente importante. Calmens va estima data viitoarelor cicluri pentru cateva luni inainte.

De-a lungul fiecarui ciclu exista doar cateva zile in care poti ramane insarcinata. Cu Calmens poti determina cu usurinta aceste zile si planifica viata intima. Poti folosi metoda naturala de contraceptie bazata pe calcularea acestor zile.
Starea emotionala, psihica si sentimentele sexuale ale unei femei depind adesea de ziua ciclului ei menstrual. Cu Calmens poti urmari cu usurinta acest aspect.
Calmens te va scapa de povara numararii zilelor pe calendar si va evita erorile de calcul.
Calmens este o aplicatie foarte folositoare si necesara pentru fiecare femeie si fiecare cuplu.

Comanda chiar acum programul Calmens, o metoda 100% naturala si sigura pentru sanatatea ta.