Credem în dreptul fiecărui cuplu de a planifica momentul când să aducă pe lume un copil. Credem în dreptul de a alege sexul copilului fără a apela la intervenții chirurgicale și la fertilizarea in vitro. Credem că avem libertatea de a face dragoste fără grija unei sarcini. Credem că merităm să ne bucurăm de partenerul de viață într-o relație intimă fără bariere fizice (prezervative, dispozitive intrauterine, inele intravaginale etc.) sau psihologice (cum ar fi frustrările provocate de coitus interruptus). Credem în dreptul femeii la sănătate, prin a folosi ceea ce natura ne oferă și evitând substanțele chimice și hormonii artificiali care provoacă dereglări hormonale și cresc riscul îmbolnăvirilor în rândul femeilor. Credem că, folosind „ceasul nostru biologic”, putem planifica evenimentele importante din viața noastră (ieșiri romantice, nunți sau luni de miere).

Am creat un program ingenios pentru calculator, ușor de folosit, în limba română, care te ajută să calculezi zilele în care poți rămâne însărcinată și să planifici perioada în care să se nască copilul. În situațiile în care într-o familie există deja unul sau mai mulți copii, credem că părinții își mai doresc fie o fetiță, fie un băiețel, în funcție de ceea ce lipsește din familia respectivă. Creând acest excepțional program numit Calmens, îți oferim posibilitatea să alegi sexul viitorului tău copil.

Dacă ești deja însărcinată și arzi de nerăbdare să afli sexul copilului tău, îți punem la dispoziție o opțiune care te ajută să afli, cu mult înainte ca o ecografie să o poată face, dacă vei fii mămică de fetiță sau mămică de băiețel, permițându-ți astfel să te pregătești din timp cu alegerea numelui, a pregătirii hăinuțelor sau a camerei bebelușului tău.

Calmens este un program care se bazează pe o metodă medicală științifică și 100% naturală, ce îți permite să planifici viața sexuală calculând cu usurință zilele fertile și zilele nefertile dintr-un ciclu menstrual.

Calmens efectuează calcule complexe pentru a afișa perioadele fertile și nefertile.

Cunoscând zilele fertile și nefertile dintr-un ciclu menstrual, Calmens te ajută să ramâi însărcinată și chiar să planifici sexul copilului.

-50%

Calmens

Sarcina

3.99

Cum rămâi însărcinată?

De-a lungul fiecarui ciclu menstrual exista doar cateva zile in care poți rămâne însărcinată. Cu Calmens poți calcula cu usurinta aceste zile si poți planifica sarcina cand dorești.

Calmens te ajută sa planifici si sa controlezi conceptia copilului tău. Folosește Calmens dacă intentionezi să rămâi însărcinată.
Acest lucru este valabil daca aveti contact sexual in zile fertile mentionate si nu folositi prezervative, contraceptive artificiale, chimice sau hormonale.

Notă: Este recomandat să încetezi administrarea contraceptivelor chimice sau hormonale cu 3-6 luni înainte de perioada aleasă pentru a rămâne însărcinată.

Comandă chiar acum programul Calmens dacă dorești să planifici sarcina și sexul copilului pe cale naturală, folosind o metodă 100% naturală și 100% sigură pentru sanatatea ta.

Ce spun clientii despre Calmens?

Programul l-am cumparat prin iulie 2005. Cel mai mult m-a interesat optiunea „Sarcina”. Am aflat de acest program prin intermediul Internetului. Eu cel putin sunt ffffff multumita, am reusit sa imi indeplinesc visul: sa am din nou un copil. Nu am intampinat dificultati, este fff usor de utilizat, chiar si de instalat. Pretul, ce sa zic, este nemaipomenit. La inceput am crezut din suflet ca este teapa. 🙂 Programul l-am recomandat la mai multe prietene. Va multumesc. O zi buna. – Mihaela Cirjan

Am cumparat programul Calmens in urma cu 2 saptamani, interesandu-ma in mod special despre cum pot sa raman insarcinata si sa concep un baietel. Pretul mi se pare modic, atata vreme cat acest program iti calculeaza foarte multe chestii legate despre perioada fertila si altele.
Am gasit site-ul pe internet si l-as recomanda tuturor prietenelor mele. Programul este extrem de simplu de utilizat si speeeeeeeeer sa-mi poate noroc. Dupa calculele mele, ar trebui sa concep baietelul pe data de 9 iulie a.c. si se va naste la anul pe 5 aprilie, in zodia berbec, la fel ca si tatal lui. Sper sa-mi purtati noroc! Va multumesc! – Claudia Serafimciuc

Citește mai multe impresii ale utilizatorilor programului Calmens în pagina Impresii.

Comandă chiar acum programul Calmens daca dorești să planifici sarcina și sexul copilului pe cale naturală, folosind o metodă 100% naturală și 100% sigură pentru sănătatea ta.

-50%

Calmens

Sarcina

3.99

Va recomandăm și articolele următoare:

Despre sarcină – Ce este sarcina? Cum rămâi însărcinată?
Sarcina – Pledoarie pentru a deveni mamică