Plata online prin Paypal

PayPal este un sistem de plată foarte cunoscut, prin el desfășurându-se majoritatea tranzacțiilor online pe eBay. Paypal asigură siguranța tranzacției fiind unul din cei mai mari furnizori de servicii de plată prin Internet.

În cazul în care nu ai un cont PayPal fă click pe link-ul „Don’t have a PayPal account?” și poți face plata cu cardul direct din fața calculatorului.
Se acceptă carduri de credit sau un carduri de debit (carduri de salarii) cu sigla MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express, Discover etc. Tranzacția se efectuează pe servere securizate, iar datele tale sunt în siguranță.

Plata prin transfer bancar

Plătește contravaloarea programului prin transfer bancar, Internet Banking, ordin de plată sau depunere numerar la ghișeul unei unități bancare, în contul pe care îl vei primi prin e-mail.

Plata cu cardul

Plătește direct din fața calculatorului cu cardul de credit sau cardul de debit (de salarii) emis sub sigla VISA sau MasterCard.
Plata va fi realizată prin portalul de plăți securizat mobilpay.ro

Plata prin SMS

În acest moment programul Calmens se poate cumpara și cu plata prin SMS. Serviciul este disponibil pe teritoriul României, în rețelele Vodafone, Orange și Cosmote.
Plata va fi realizată prin portalul de plăți securizat mobilpay.ro în colaborare cu operatorii de telefonie mobilă Vodafone, Orange și Cosmote.


În momentul confirmării plații vei primi programul prin e-mail.

Programul poate fi folosit pentru o perioadă de timp nelimitată și beneficiezi de asistență gratuită la instalarea și utilizarea programului.