Contract de Licență

Acest document legal este un contract intre Dumneavoastra, ca POSESOR AL LICENTEI, si Florin Boghian, ca AUTOR AL PROGRAMULUI.
Prin instalarea si folosirea acestui program, dumneavoastra certificati ca ati citit acest contract de licenta, l-ati inteles si ati fost de acord sa respectati clauzele si conditiile stipulate in cadrul acestuia.

 1. Acordarea licentei
  Programul CALMENS este proprietatea exclusiva a lui Florin Boghian. Autorul nu vinde sau cedeaza nici un drept asupra produsului, ci acorda POSESORULUI LICENTEI doar dreptul de a folosi acest program in conformitate cu termenii acestui contact de licenta.
  Prin acceptarea termenilor acestui Contract intrati automat in posesia unei licente, care va ofera dreptul neexclusiv de instalare si folosire a programului CALMENS.

 2. Proprietatea asupra Produsului
  In calitate de POSESOR AL LICENTEI, aveti dreptul de a instala si folosi programul, dar o conditie expresa a acestei licente este aceea ca Florin Boghian pastreaza dreptul de autor si de proprietate asupra programului, indiferent de forma sau suportul pe care acesta exista.
  Aceasta Licenta nu reprezinta vinderea programului original sau al oricarei copii.

 3. Restrictii de copiere a versiunii complete
  Versiunea completa a programului poate fi instalata si utilizata DOAR de catre posesorul acesteia. Acest produs este protejat prin legea dreptului de autor. Copierea programului modificat in orice fel si distribuirea acestuia in aceasta forma este in mod expres interzisa.
  Orice incalcare a dreptului de autor care a fost incurajata sau cauzata prin nerespectarea acestor termeni ai contractului de licenta atrage dupa sine raspunderea legala a POSESORULUI LICENTEI.

 4. Restrictii de utilizare
  Versiunea completa poate fi instalata si folosita pe UN SINGUR calculator. Nu aveti voie sa faceti nici un fel de modificari, adaptari, traduceri, reproiectari, dezasamblari, decompilari, sau sa creati produse derivate pe baza acestui program.

 5. Garantie limitata
  Programul (pachetul de instalare si toate fisierele continute in acesta) este furnizat fara nici o garantie. Autorul programului nu asigura, nu garanteaza si nu isi asuma responsabilitatea pentru functionarea si efectele folosirii programului.
  Autorul programului nu poate fi facut responsabil pentru nici un fel de paguba directa, indirecta sau accidentala rezultata din exploatarea sau incapacitatea de utilizarea a acestui produs.

 6. Alte prevederi
  Contractul de licenta se supune si se aplica in totalitate in conformitate cu legile Romaniei si cele internationale.

 7. Certificare
  Prin instalarea, folosirea, copierea sau distribuirea acestui program dumneavoastra certificati ca ati citit acest contract de licenta, l-ati inteles si ati fost de acord sa respectati clauzele si conditiile stipulate in cadrul acestuia.