Prezervative din tendoane de vacă?

De ce vor oamenii de ştiinţă să folosească banii lui Bill Gates pentru a face prezervative din tendoane de vacă?

La începutul lunii martie, Fundaţia Gates, organizaţie caritabilă finanţată de Bill Gates, a anunţat lansarea unei competiţii pentru construirea noii generaţii de prezevative.

Prezervative din tendoane de vacă

Deoarece varietăţile de latex existente în prezent pot reduce senzaţiile plăcute, Gates a încurajat antreprenorii să creeze un prezervativ care „menţine sau stimulează plăcerea în mod considerabil, lucru ce va duce la creşterea ratei de folosire a prezervativelor şi la utilizarea lor regulată”.

Câştigătorii concursului au fost anunţaţi astăzi, fiind selectaţi 11 premianţi dintre cele 812 propuneri înscrise în concurs. Fiecare câştigător va primi cel puţin 100.000 de dolari, iar Fundaţia Gates va oferi până la 1 milion de dolari pentru dezvoltarea ideilor câştigătoare.

Mulţi oameni de ştiinţă doresc să păstreze plăcerea prin crearea unor prezervative din materiale precum polietilenă şi polimeri poliuretanici.

Prezervative din tendoane de vacă

Cea mai fascinantă idee, însă, este cea a unei companii din San Diego, care va folosi bursa în valoare de 100.000 de dolari pentru a concepe prezervative din colagen extras din tendoanele vacilor.

„Mulţi oameni încearcă să obţină un material mai dur şi mai subţire – ăsta a fost şi scopul meu”, a declarat Mark McGlothlin pentru The New Republic. „Dar textura colagenului este foarte asemănătoare cu membrana mucoasă: senzaţia sa, modul în care transferă căldura şi percepţia la atingere – toate aceste elemente se aseamănă foarte mult pielii”, a declarat McGlothlin.

„Sunt şi incredibil de puternice. Aş putea să trag toată ziua de acest prezervativ fără să-l rup”, a mai explicat McGlothlin.

Tu ai folosi prezervative din tendoane de vacă? 🙂

Până la lansarea pe piaţă a primului lot de prezervative din tendoane de vacă 🙂 îţi recomandăm programul Calmens pentru contracepţie. Calmens este un program care efectuează calcule complexe pentru a afişa perioadele “sigure” şi “nesigure”. Folosind Calmens te poţi bucura de contactul sexual şi de senzaţia de plăcere, nefiind limitat(ă) de bariere fizice, chimice, hormonale, psihologice sau „invenţii” ciudate ca prezervative din tendoane de vacă.

Comandă chiar acum programul Calmens dacă doreşti să foloseşti metoda naturală de contracepţie, o metodă 100% naturală şi 100% sigură pentru sănătatea ta, fără a renunţa la senzaţia de plăcere atât de importantă in momentele intime.

%d blogeri au apreciat: