Beneficiile spermei asupra organismului femeii

Dacă în articolul anterior am arătat cât de nocive pot fi pentru organism substanțele pe care le conțin prezervativele, în acest articol vom continua pledoaria pentru o viață cât mai sănătoasă, mai naturală și mai normală, subliniind beneficiile spermei asupra organismului femeii și oprindu-ne asupra beneficiilor de care se pot bucura femeile în urma unui act sexul în care nu au fost folosit prezervativul.

Beneficiile spermei asupra organismului femeii

Conform unui studiu realizat de Universitatea din New York pe 293 de femei, sperma care ajunge în vaginul femeii are o serie de efecte benefice asupra organismului, iar cel mai notabil efect este cel antidepresiv.

Beneficiile spermei asupra organismului femeii

Când vorbim despre spermă, ne gândim, în primul rând, la spermatozoizi, dar aceștia reprezintă doar o treime din compoziția spermei, restul de două treimi este reprezentat de apă și alte 50 de componente: zahăr (pentru a hrăni sperma), imunosupresoare (pentru a împiedica organismul femeii să lupte împotriva spermei), doi hormoni feminini (sună ciudat, dar așa este) și multe substanțe responsabile de îmbunătățirea stării de spirit printre care endorfine, estronă, prolactină, oxitocină, tirotripină și serotonină. Țesutul vaginal are un grad mare de absorbție fiind bogat în vase de sânge și vase limfatice și toate aceste substanțe trec cu ușurință în organism. Pe lângâ faptul că femeile expuse la sperma partenerului au rezistență mai mare la stres și sunt mai puțin depresive decât cele care folosesc în mod frecvent prezervativul, ele se bucură, de asemenea, de un libidou crescut datorită testosteronului din spermă și le scade riscul de a face cancer la sân cu 50% datorită glicoproteinelor și seleniului.

În concluzie, beneficiile spermei asupra organismului femeii sunt următoarele:

  • rezistență mai mare la stres
  • mai puțin depresive
  • libidou crescut
  • scade riscul de a face cancer la sân

Calmens si beneficiile spermei

Pentru a putea să vă bucurați de beneficiile spermei este important să aveți o viață de cuplu stabilă și să folosiți Calmens pentru o planificare familală sigură și naturală! Calmens efectuează calcule complexe pentru a afișa perioadele „sigure” și „nesigure” pentru contactul sexual.

Comandă chiar acum programul Calmens dacă dorești să folosești metoda naturală de contracepție, o metodă 100% naturală și 100% sigură pentru sănătatea ta.

Comandă acum

%d blogeri au apreciat: