De ce Calmens?

Ne traim si ne masuram viata dupa fazele Lunii, suntem mai mult sau mai putin supusi unei oarecare ciclicitati care ne ordoneaza viata. Atunci cand rasare soarele stim ca a inceput o noua zi si atunci cand vine noaptea stim ca ziua a trecut. Totusi avem nevoie de ceasuri, de calendare ca sa ne putem contabiliza timpul, sa ne numaram in secunde, in zile, in ani bucuriile si tristetile, implinirile si esecurile. Ne cunoastem corpul si el supus acestei naturale ciclicitati. Totusi nu toate femeile au acelasi ritm, nu intotdeauna lucrurile se petrec asa cum ne asteptam sau ne dorim. Calmens ne ajuta sa punem ordine in acest aspect al vietii – tine minte pentru noi si chiar poate anticipa cu precizie cand incepe si cand se termina acel interval de timp nu tocmai placut, dar inevitabil din luna.

Pentru cei mai multi dintre noi a aduce un copil pe lume e un lucru cat se poate de firesc. Se intampla la momentul ales de noi, fara probleme si fara surprize, dar, din pacate, sunt destule cupluri pentru care acest deziderat e unul extrem de greu de realizat, cauzele fiind multiple. Fara pretentia de a rezolva toate problemele, Calmens poate ajuta calculand cu precizie zilele in care corpul femeii e cel mai pregatit pentru ca miracolul mult asteptat sa se intample.

Ce se intampla cand casa e plina de fete, iar tata e in minoritae absoluta? Si-ar dori, poate, sa mai incerce o data, poate de data asta dorinta de a i se naste un mostenitor care sa duca numele familiei mai departe i se va implini. Si daca nu va fi asa? Cu siguranta nu ar fi nicio catastrofa, dar daca ai sti ca exista un procent de 85% ca dorinta ta sa se implineasca, fara niciun efect secundar, fara nicio problema in plus nu ai incerca? Cu siguranta!

Dar poate nu e momentul, poate e mai bine sa astepi sau poate starea de sanatate nu iti permite sa aduci pe lume un copil si atunci tot Calmens rezolva problema fara niciun disconfort sau efect secundar care in cazul altor metode de evitare sarcinii sunt destul de grave, ca sa nu mai vorbim cat de traumatizant poate fi un avort atat pentru fizicul cat si pentru psihicul unei femei.

De ce Calmens? Pentru ca rezolvarea problemelor noastre se afla chiar in noi insene.

Comandati chiar acum programul Calmens, o metoda 100% naturala si sigura pentru sanatatea dvs.

Comanda acum

%d blogeri au apreciat: