Nașterea miraculoasă care i-a surprins chiar și pe medici

Nașterea miraculoasă care i-a surprins chiar și pe medici. „În mod normal, n-ar fi supraviețuit.”
Nasterea miraculoasa - Emma Mynors

Emma Mynors, de 23 de ani, poate spune făra să exagereze că fetița ei este întruchiparea unui adevărat miracol, având în vedere povestea incredibilă a nașterii sale.

Emma era însărcinată când s-a îmbolnăvit de pneumonie și a suferit două atacuri cerebrale, fiind dusă de urgență la spital.

Aici a intrat în comă, iar dupa 2 săptămâni, când fătul pe care îl purta în pântece avea numai 29 de săptămâni, s-a declanșat travaliul.

Starea ei a fost observată de două asistente, care făceau controlul de rutină și au văzut, uluite, că nașterea era iminentă, iar capul copilului se pregătea să iasă.

Emma a născut în scurt timp, în mod natural, deși se afla încă în comă.

Potrivit „The Sun”, tânara și-a revenit abia după două săptămâni, însă nu-și mai amintea nimic, nici măcar că fusese însărcinată.

“Știam că sunt căsătorită și că am un fiu, dar nu mai știam nimic despre această sarcină. Am fost uluită când asistentele mi-au adus fetița și m-au felicitat”, a declarat ea.

Deși s-a născut prematur, micuța Amy este sănătoasă. Pare un miracol, dar asemenea cazuri de nașteri în comă au loc o dată la 10 ani.

Hormonii care declanșează travaliul sunt încă activi, chiar și la pacientele care se află în comă.

Există însă un risc foarte mare în aceste cazuri, pentru că mama, fiind inconștientă, nu poate împinge când trebuie și de multe ori bebelușii nu supreviețuiesc.

Iată de ce medicii spun că, într-adevăr, micuța Amy este norocoasă și a avut parte de un miracol.