Planifica sexul copilului

Planifica sexul copilului


“Credem în dreptul fiecărui cuplu de a planifica momentul când să aducă pe lume un copil. Credem în dreptul de a alege sexul copilului fără a apela la intervenții chirurgicale și la fertilizarea in vitro.”

“Am creat un program ingenios pentru tine, ușor de folosit, în limba română, care te ajută să calculezi zilele în care poți rămâne însărcinată și să planifici perioada în care să se nască copilul. Creând acest program excepțional îți oferim posibilitatea să alegi sexul viitorului tău copil.”

Pot alege sexul copilului?

Astăzi cele mai multe cupluri își doresc foarte mult să aibă fie o fetiță, fie un băiețel. Din păcate, în cazul fecundării naturale, în prezent nu există o metodă sigură care să poată rezolva această problemă, ci doar metode empirice, cu rezultate nesigure.

O metodă des folosită pentru a avea un copil de sexul dorit este implantarea în uter a unui embrion ales după fecundarea in vitro, însă nici aceasta nu oferă garanție 100%.

Acum însă avem o veste bună pentru tine, cele mai noi informații științifice sunt sintetizate într-un program care te ajută să devii o mămică fericită.

Programul Calmens are ca principiu de bază folosirea activității și duratei de viață a spermatozoidului cu cromozomul Y (care permite concepția unui băiețel) și a spermatozoidului cu cromozomul X (care permite concepția unei fetițe).

Ușor și rapid. Fără intervenții chirurgicale, fără manipulări genetice asupra embrionului. Fără costuri enorme.

“Am creat acest program pentru a veni în ajutorul cuplurilor care își doresc un bebe de un anumit sex și nu doresc sau nu își permit să recurgă la fertilizarea in vitro.”

Dorești o fetiță sau un băiețel?

Planifică sexul copilului
Dacă ești genul de persoană căreia îi place să dețină controlul total asupra fiecărui aspect din viața sa, avem un super-produs software pentru tine. Calculează zilele în care poți rămâne însărcinată și te ajută să planifici perioada în care să se nască copilul, ba chiar mai mult, îți permite să planifici sexul viitorului tău copil.

Află sexul copilului

Dacă ești deja însărcinată și arzi de nerăbdare să afli sexul copilului tău, acest program excepțional te ajută să afli, cu mult înainte ca o ecografie să o poată face, dacă vei fii mămică de fetiță sau mămică de băiețel, permițându-ți astfel să te pregătești din timp cu alegerea numelui, pregătirea hăinuțelor sau a camerei bebelușului tău.

Ce este Calmens?

Calmens este un program pentru calculator realizat de Florin Boghian în anul 1998. Programul are ca principiu de bază folosirea activității și duratei de viață a spermatozoidului cu cromozomul Y (care permite concepția unui băiețel) și a spermatozoidului cu cromozomul X (care permite concepția unei fetițe). Calmens calculează cu usurință perioadele fertile și zilele cele mai probabile în care tu poți rămâne însărcinată cu copilul de sexul dorit.

Metoda medicală pe care se bazează programul Calmens este o metodă 100% naturală și 100% sigură pentru sănătatea ta. Fără intervenții chirurgicale. Fără costuri enorme asociate cu fertilizarea in vitro. Fără pilule chimice. Fără pilule cu hormoni.

“Fiecare viitoare mămică își dorește un bebe sănătos și fericit, acum însă poate obține mai mult. Poate alege când să rămână însărcinată, poate planifica în ce zodie să se nască bebelușul și chiar mai mult de atât, poate planifica sexul copilului – fetiță sau băiețel.”

Programul poate fi folosit pe o perioadă de timp nelimitată, beneficiind în același timp de asistență gratuită la instalarea și utilizarea acestuia.

Comandă acum programul Calmens

Cumpara Calmens Sexul copilului

 

Impresii de la utilizatorii programului Calmens

“Optiunea care m-a interesat cel mai mult a fost sexul copilului. Am auzit de acest program de la doctorul meu ginecolog. Sunt foarte multumita de acest program; m-a ajutat foarte mult pentru ca am o fetita pe care o astept de 10 ani. Nu am intampinat nici o dificultate la utilizarea programului. Pretul este acesibil pentru foarte multa lume. Am recomandat acest program la foarte multe cunostinte si prietene.”
David Ramona

“Initial am folosit Calmens pentru contraceptie, apoi l-am folosit si pentru planificarea sexului copilului, si chestia cu baiat/fetita chiar a functionat. A mers 100%. Acum, ca avem deja un copil, vreau sa incepem sa-l folosim din nou pentru contraceptie. Am auzit despre Calmens la TV, apoi am cautat pe Internet informatii despre program. Nu am intampinat probleme la utilizarea programului.”
Florin Barbu

“[Folosind] optiunea sexul copilului mi-a iesit ca ar trebui sa fie baietel si BAIETEL a fost. In noiembrie, Dumnezeu ne-a binecuvantat cu inca un bebelus (vine in august). Pana sa merg la ecografie, tot asa, am zis sa vad ce iese cu programul si ce o sa-mi zica la eco. Programul “a zis” fetita, doctorul…………. FETITA. Ati facut o treaba buna cu programul si cred ca este de ajutor multor femei.”
Vilcu Anamaria

%d blogeri au apreciat: