“Tați” adoptivi și-au oferit băiețelul adoptat rețelelor de pedofili

Cazul a stârnit revoltă în Australia unde pe 3 iulie 2013, doi bărbați au fost arestați într-o acține a poliției australiene desfășurată în colaborare cu autoritățile americane, fiind acuzați de abuz sexual împotriva băiețelului lor minor.
"Tati" adoptivi - Homosexuali pedofili
Povestea a început 2002 când cuplul de homosexuali a început să caute o mamă surogat pentru a avea un copil. Ei au găsit în Rusia o femeie care a acceptat să le aducă copilul pe lume în schimbul sumei de 8.000 de dolari. Cei doi au devenit “tați” în 2005 și se crede că unul dintre ei este chiar tatăl biologic al băiatului.
La momentul respectiv presa din Australia a prezentat povestea celor doi numindu-i “părinți fericiți și iubitori”. Cu această ocazie, unul dintre cei doi a declarat că autoritățile din Australia i-a interogat pentru că exista suspiciunea de pedofilie, dar el a declarat că sunt “la fel ca oricare altă familie”.
În 14 iulie 2010, când băiețelul avea 5 ani, ABC Far North Queensland relatează povestea acestei “familii” cu titul “Doi tați sunt mai buni decât unul singur” și specifică faptul că pentru cei doi experiența de a deveni părinți a fost una dificilă, dar ar lua-o de la capăt dacă ar fi cazul. “Ne-am decis să avem un copil, am considerat că este momentul potrivit să o facem. Ne-am dorit să experimentăm bucuria de a fi tați.”
Cercetările ulterioare au relevat faptul că cei doi au început să își abuzeze sexual copilul când acesta avea doar 22 de luni. Apoi l-au pus la dispoziția rețelelor de pedofili din Australia, Germania, Franța și Statele Unite, motiv pentru care cei doi homosexuali au călătorit foarte mult. Poliția a descoperit că cel puțin 8 bărbați l-au abuzat pe băiețel între 2 și 6 ani. Dovezi ale acestor abuzuri au fost găsite în calculatoarele inculpaților.
În cele din urmă, chinul copilului a luat sfârșit când cei doi au fost reținuți. Această poveste tragică demonstrează încă o dată care sunt consecințele nefaste ale legalizării căsătoriilor homosexuale și adopțiilor, că relațiile homosexuale și cele pedofile sunt în egală măsură derapaje grave de la normalitate.
Sursa: www.lifesitenews.com

%d blogeri au apreciat: