Disney Channel introduce personaje homosexuale în serialele pentru copii

Unul dinte cele mai urmărite și îndrăgite seriale produse de Disney Channel, “Baftă Charlie”, va introduce într-unul dintre episoadele ultimului sezon, personaje homosexuale. Micuța Charlie, personajul principal al serialului, se va împrieteni cu o altă fetiță care nu are părinți obișnuiți, ci două mame. Mai mult, părinți heterosexuali ai lui Charlie, sunt considerați mult mai plictisitori decât cele două mame lesbiene.
Disney Channel introduce personaje homosexuale în serialele pentru copii
Un purtător de cuvânt al Disney Channel a afirmat că acest segment de episod a fost creat în strânsă colaborare cu experți în dezvoltarea copilului și consilieri în probleme comunitare, astfel încât să fie cât mai relevant pentru copiii și familiile din întreaga lume, pentru a reflecta cât mai bine diversitatea și incluziunea minorităților sexuale. Este, într-adevăr nevoie de “experți” și “ consilieri” pentru a inocula celor mici ideea că, nu numai că este cât se poate de normal să ai doi părinți de același sex, dar este și mult mai palpitant. Se știe că cei mici sunt atrași de nou, de lucruri excepționale, astfel încât acest tip de subiecte îi atrag precum flacăra lumânării atrage fluturii de noapte.
“Aceasta este o veste extraordinară! Suntem atât de mândri că Disney recunoaște faptul că familia nu mai trebuie să se încadreze în niște tipare învechite”, a declarat Perez Hilton un redactor de divertisment homosexual.
Conform statisticilor, Disney Channel are un număr de 1,02 milioane de telespectatori cu vârsta cuprinsă între 2 și 11 ani dintre care 300.000 sub vârsta de 6 ani. Este tragic că, toți acești copii vor afla de la televizor cât de “cool” este să ai două mame sau doi tați și că familia tradițională este o chestiune perimată, demodată. Poate povestea ar trebui dusă până la capăt, iar copiilor să li explice faptul că niciodată din două mame sau din doi tați nu se va putea naște un copil. Viața se naște doar dintr-un bărbat și dintr-o femeie.

%d blogeri au apreciat: