1 Martie

1 Martie – Venirea Primaverii

La 1 Martie soseste in tara noastra intr-o vizita oficiala de trei luni PRIMAVARA. Mesagerul ei, martisorul, o frumoasa traditie romaneasca, e insotit de un snur impletit din doua fire, unul rosu si unul alb. Culoarea rosie reprezinta focul, sangele si soarele, simboluri ale vietii si iubirii, simbolizata de catre femeie, iar culoarea alba reprezinta limpezimea apelor, albul norilor, e specifica intelepciunii barbatului.

1 Martie - un martisor de la Calmens
Astfel inceputul primaverii este un prilej de a sarbatorii viata si pe cele care dau viata, pe femei, pe mame.

1 Martie – Un omagiu feminitatii

La inceputul primaverii Calmens va invita ca incepand de pe 1 Martie pana pe 8 Martie sa aduceti un omagiu ideii de feminitate.

Va asteptam sa ne impartsiti gandurile dumneavoastra cele mai frumoase despre mama, femeie sau despre visele dumneavoastra de a deveni mama pe adresa [email protected] .

Va puteti acompania gandurile cu fotografii care considerati ca le ilustreaza cel mai bine. Cel mai original si sensibil e-mail va fi premiat cu o licenta Calmens.

Acest program se bazeaza pe o metoda medicala stiintifica si 100% naturala, ce va permite sa planificati sarcina si sa ramaneti insarcinata, calculand cu usurinta zilele fertile.

Calmens va doreste sa aveti o primavara adevarata in suflet ca sa va puteti bucura de tot ce e mai frumos in viata!