Steve Jobs

Steve Jobs este, fără îndoială, una dintre figurile cele mai proeminente ale zilelor noastre. E foarte greu să găsești un răspuns la întrebarea “Cum ar arăta azi industria smartphone-urilor dacă Steve Jobs nu ar fi fost?”. Ai putea să răspunzi că ar fi făcut altul sau alții ce a făcut el. Poate da, poate nu… Dar Steve Jobs a existat și a dat lumii nu doar invențiile și inovațiile lui, ci și un model inspirator de excepție. El a schimbat lumea, a schimbat oameni și destine.

Steve Jobs a fost un copil adoptat

Steve Jobs a fost un copil adoptat
Puțini știu însă că Steve Jobs a fost un copil adoptat. Walter Isaacson, biograful său a dezvăluit faptul că Jobs a încercat, în anii ’80, să își găsească mama naturală, deși a avut parte de o copilărie fericită. Inițial căutările lui au eșuat, dar nu s-a dat bătut. A angajat un detectiv particular care i-a găsit mama, în cele din urmă. Biograful explică faptul că Jobs și-a căutat cu atâta îndârjire mama naturală pentru că dorea să se asigure că este bine, dar și pentru a-i mulțumi că a ales să-i dea naștere în loc să îl avorteze. „Avea 23 de ani și a trecut prin multe ca să mă aducă pe lume” a afirmat Jobs.

Steve Jobs și-a căutat mama naturală

Povestea aceasta se încheie cu regăsirea celor doi. Mama a izbucnit în lacrimi când și-a regăsit fiul și i-a cerut iertare că l-a dat spre adopție. Departe de a-i face vreun reproș, Jobs i-a mulțumit că a ales să îl aducă pe lume și a asigurat-o de faptul că a avut o viață bună.
Această poveste este doar una din multe povești de viață care arată că avortul nu este o soluție. Viața este un dar, iar cineva nu poate duce sau nu poate primi acest dar, există întotdeauna suflete mari, pline de iubire care să primească cu iubire acest dar cu totul special care este sufletul unui copil.

%d blogeri au apreciat: